الكمية تكفي: 10 أشخاصوقت التحضير: 30 دقيقةوقت الطهي: 7 دقائق المقادير: عدد 1 بيضة 2 كوب دقيق مقدار ملح مقدار فانيليا مقدار خميرة 1/2 كوب سكر 1/2 كوب ماء 2 ملعقة سمن او زيت مقدار شوكولاتة للتزيين التحضير: *نضرب البيض والفانيليا والسكر والسمن أو الزيت وربع كوب ماء في الخلاط .
*نضع الدقيق وعليه سنة ملح ونقلبهم.
*نضع مقادير الخلاط علي الدقيق ونقلبهم.
*نضع الخميرة في ربع كوب ماء دافي وشوية سكر وندوبها كويس.ونحطها علي العجين ونقلب حتي يصبح العجين لا يلصق باليد.وممكن نلم العجين بشوية زيت.
*نتركها تخمر في مكان دافئ حتي يتضاعف حجمها.
*نشكلها بالكوب وغطاء الزجاجة وبعد مانشكلها نسيبها تخمر شوية تاني.وماننساش نحطها وهي متشكلة عل صينية فيها دقيق علشان ما تلصقش ونسيب بينها مسافات علشان برده ماتلصقش.
*نغمسها في الشوكولاته المتسيحة علي البخار ونحطها في طبق التقديم.ايه الجمال ده